Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Information ved ændringer, og togpersonalets ligegyldighed (Generelt)

af togman, 7/3 2017, 21:33 (2607 dage siden) @ Jimmy

Medarbejdere hvor der står ôrestundstog på uniformen er ansat hos svenske Transdev, tidligere Veolia, som står for kørslen med alle øresundstog i Sverige. Alle DSB medarbejdere bære uniform hvor der står DSB på.

Det er en beklagelig oplevelse du har haft, men jeg vil nu godt forsvarer mine svenske kollegaere lidt. Jeg oplever dagligt at udkald og skiltning er i skoven. Særdeles det automatiske udkald er håbløst. Når alt kører til tiden er det fint, men så snart der er forsinkelser, aflysninger og sporændringer går det galt, og Miss Metallica kræver løs med en masse sludder som er forkert.
Tidligere kunne personalet kontakte komandoposten som kunne rette tingene, da infofolkene sad i komandoposten. Nu er de samlet et andet sted og det er umuligt at finde ud af hvem man skal kontakte, da det er forskelligt afhængigt af tidspunkt på døgnet og hvad der er galt.
DSB og Banedanmark taler hele tiden om at vi skal styrke informationen, og den skal blive bedre, men det bliver blot være og være. Så engang imellem så opgiver man som personale, selvom det kan være møg irriterende, men det er i den grad op ad bakke. Jeg tror desuden at man skal have for øje at der er forskellig mentalitet hos personalet i Danmark og Sverige.

En LKF som dagligt kæmper for bedste info til kunderne.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak