Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Transportminister nægter køb af israelske IC3-tog (Trafikpolitik)

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 12/4 2012, 16:58 (4399 dage siden) @ Mark

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om Danmark endnu en gang har fået sig en trafikminister, som nødigt eller måske endda aldrig sætter sine ben i et tog.
Hvis han således havde været ude i virkeligheden og kigge lidt på tingenes tilstand, så ville han vide, at der er brug for flere siddepladser NU!
Og så ville han også vide, hvor populære IC/3-togene er blandt de rejsende, og at IC/4-togenes finish og kvalitet på ingen måde tåler sammenligning med IC/3, der ganske enkelt er rigtig godt skruet sammen.
Indkøb og renovering af brugte IC/3-tog vil kunne gennemføres i løbet af måneder, ikke år! De første ville måske endda kunne være klar til juletrafikken - hvor sandsynligt er det, at IC/4 "allerede" kan køre til den tid ?!?.
Og drop så de planer om nye mellemvogne til IC/3 - det ville blot være en unødig ekstraudgift. De penge kan i stedet bruges til indkøb og renovering de brugte IC/3-tog, og dette ville højst sandsynligt kunne gennemføres for hvad blot én ekstrabevilling til IC/4-italienerkrammet koster os allesammen, uden at de bliver mere driftsduelige af den grund!

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak