Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Et storladent servicetiltag er borte (Generelt)

af Per Hauberg, 5/8 2012, 22:31 (4284 dage siden)

En meget trist udvikling har fundet sted i det østjyske.
Dronningerigets mest storsindede servicetilbud til privatbanerejsende, Direktør Emeritus O. Nygaards geniale "Skraldet med i Toget" - projekt er ophørt, og landets eneste TmG - trinbræt med genbrugsstation - er nedgraderet til ganske almindeligt trinbræt, fordi genbrugsstationen er flyttet til Downtown Malling (uden eget trinbræt) i stedet for den fjerne beliggenhed udenfor det pulserende byliv.
Malling und Umgebums samlede indbyggerflok vil i taknemmelighed mindes Oves generøse tilbud. -Der tale sågar om oprettelse af en park på det nu indvundne areal, hvor der passende kunne anbringes en buste ! -Og eftersom trinbrættets beliggenhed i forhold til det idrætsanlæg, holdepladsen har sit navn fra, videre er en kende fjern, kunne dette så ved samme lejlighed omdøbes til "Ovesminde T". (Måske Nygaardsminde, alternativt Gl. Nygaards Plads - det må Fru Nygaard være den nærmeste til at bestemme).
Fra Odderbanens side har man indset, at det udelukkende var det Nygaardske tilbud, der holdt antallet af rejsende oppe, og man har derfor ved lossepladsens lukning valgt at fjerne billetautomaten fra perronen, og erstatte den med et skilt, hvis tekstlige indhold kort kan udlægges i retning af "Spontanrejsende frabedes". (Billetter skal købes i forsalg i kiosken i Malling)

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak