Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

påkørsel af vildt med tog (Generelt)

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 1/2 2013, 00:38 (4126 dage siden) @ MY1146

I Sverige skærer man elgen af fronten med sin kniv, så man kan lukke bremsehanerne igen. Da elgen har fire-systems fordøjelse er efter sigende ikke sjovt.

Hej Stig

Den som det nok er mindst sjovt for, er elgen selv :-)
Husker jeg forkert, eller passer det, at (i det mindste nogle) svenske lokomotiver, der færdes i de nordlige egne i Sverige, er udstyret med et våbenskab og dertil hørende riffel eller gevær, så påkørt og dødeligt såret vildt straks kan aflives, hvis/når uheldet er ude derude i ingenmandsland ?.

På Grindstedbanen lå rådyrene ofte midt i sporet, når CFL kom med deres ugenlige godstog i tidernes morgen. Og først når man kom meget tæt på, begyndte de røre på sig. Men påkørsel der, er underligt nok ikke sket

Hej Jacob

Med max. 40 km/t og visse steder 10 og 20 km/t havde Bambi vist også rig mulighed for at vågne fra sin middagslur og nå at lunte væk fra Grindstedbanens (noget misligholdte) spor :-)

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne



Norske lokomotiver
Norske lokomotiver

Her er en oversigt over alle norske lokomotiver, fra det første damplokomotiv, der blev sat i drift på privatbanen Norsk Hovedjernbane i 1854, til de nyeste el- og diesellokomotiver hos CargoNet og CargoLink. Listen inkluderer også NSBs smalsporede damplokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak