Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

...lidt OT..... (Generelt)

af Ove Nygaard, 30/5 2015, 09:37 (3257 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Mon ikke herren i uniform forrest er den fra dette forum nok så bekendte Ove Nygaard ?

.....I den grad!

Kære Ole

Tak for et historisk foto, som Ove sandsynligvis ikke selv aner eksistensen af. Men han har en elefanthukommelse - så: Jeg tier. Han skal selv have lov til at kommentere.

Det billede var - i øvrigt - sandsynligvis næppe kommet til Oves kenskab, hvis ikke dette forum havde eksisteret. Så godt for det.

Bedste hilsner

Thomas

Kære Thomas.

Jeg må erkende, at jeg ikke havde kendskab til dette billede. Jeg kan godt huske, at vi havde en kvik erhvervspraktikant i 1969, og det glæder mig, at vi har påvirket ham så positivt, at han søgte ind til DSB, hvor han ydede en stor indsats i 40 år. Jeg må så leve med, at det ikke var "det pul(veri)serende liv" i den gamle kommandopost, men "de utroligt søde piger i billetkontoret", der motiverede ham til en livslang indsats i banernes tjeneste.;-)
Der var iøvrigt ikke brug for uniformen i den daglige tjeneste, så jeg har bevidst beholdt mine gamle overtrafikassistentdestinktioner på kraven, så jeg sparede at investere i det "lidt mere guld og glimmer", som ellers tilkom mig i "den højere lønramme". :-D

Bedste hilsener - også til Ole Gold

Ove af Erritsø


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak