LNJ, Nærum-Vedbæk, "Abwherkonspirationer" mm?

af Hans-Henrik Landsvig ⌂ @, Amagerbro, 14/3 2017, 16:26 (2601 dage siden) @ Svend

Nu ryger vi nok lidt ud af et sidespor......

.
Nej vi er kommet på afveje. Måske vi skulle opfordre forum-ejeren til at starte et Konspirations forum med plads til diverse teorier, antagelser, forestillinger, gætterier, fantasier samt alt muligt (øvrigt) sludder og vrøvl ;-)

Her er så et bidrag:

Jeg er i gang med at skrive synopsis til et teaterstykke i fire akter:

Første akt: Kejseren i Berlin sover skidt om natten, fordi danskerne har bygget en farlig fæstning ved Koppenhagen. Hans efterretningstjeneste beroliger ham ved at bygge en jernbane, så fæstningen kan nedkæmpes nordfra.

Anden akt: Danskerne fatter ikke en brik og sætter deres egne ingeniørsoldater til at vedligeholde banen. Nu kan kejserne igen ikke sove. Han griner konstant af Die dumme Dänen.

Tredje akt: Krigen begynder. Tyskerne sætter kanoner i land på Vedbæk havn og forlanger dem kørt til hemmelige batterier langs Mølleåen. Men de har ikke læst Ole Chr. Munk Plums bog og ved ikke, at aftalen om vedligehold yderligere omfatter, at ingeniørofficerer og soldater kan ansættes og uddannes som trafikpersonale ved LVJ, så de ikke kun stopper sveller, men også lærer at køre med togene. De ved derfor ikke, hvem de i virkeligheden har for sig, da en vrangvillig driftsbestyrer (spillet af Niels Munch) gør sit yderste for at forsinke transporten. Ikke et øje er tørt, da en advokat får nedlagt fogedforbud mod afgang. Niels har spillet sit trumfkort og nægter at udlevere særtogsanmeldelsen til en mand i Ålborg (spillet af Thomas Boberg Nielsen) som selvfølgelig ikke finder sig i den slags. Yderligere problemer opstår, da en togbetjent (spillet af Futfar) smider alle tyskerne ud, fordi de ikke har pladsbilletter. Da toget endelig kommer af sted, kører den lumske lokomotivfører (spillet af Steffen Dresler) ind på et hidtil ukendt sidespor på fri bane. Spændingen hos publikum er højspændt.

Fjerde akt: Det viser sig, at Steffen har kørt tyskerne til Stubbekøbing, hvor den tyske transportofficer bliver præsenteret for Gamle Ole (spillet af ham selv). De indleder en hyggelig - og meget, meget, meget lang - samtale , hvor Ole får detaljerede og autoritative svar på alle de spørgsmål, han nogensinde har stillet her og andetsteds. Publikum begynder nu at udvandre, og opdager slet ikke, at da samtalen er slut, har krigen været forbi i årevis. Uden kanoner er stormen på København ynkeligt mislykkedes, og kejseren er derfor stukket af til Holland. Med toget!!!!!

Jeg er ikke helt færdig og mangler stadig en rolle til vor søndagspige. Vi troede jo, at hun var fra Jægersborg, så det må kunne lade sig gøre. Der skal jo være noget for husarene i sådan en militaristisk forestilling.

:-) :-) :-)


Mange hilsner

Hans-Henrik Landsvig


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak