Avatar

De lukkede "sider" genåbnes. Det nye EU direktiv

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 29/6 2018, 22:25 (2127 dage siden) @ Steffen Dresler

Jeg skal være helt ærlig har jeg ikke nærstuderet det. Jeg læste Poul Hennings BLOG men ikke de links der var.
Men som jeg forstår det fra BLOGgen, så giver direktivet bedre muligfhed for at få for eksempel Facebook til at fjerne indhold som folk uretmæssigt uploader til deres platform.
Facebook, Google m.fl. har hidtil hævdet at de bare stiller en platform til rådighed og at det er uploaderen man skal gå efter - hvilket jo er ret håbløst. Direktivet pålægger nu Facebook, Google et medansvar med mulighed for sanktioner ved uretmæssig distribution af copyrightet materiale.
Da de fleste af Eriks billeder IKKE er underlagt Copyright hjælper det måske ikke lige der - det kommer an på om Google og Facebook og andre vil forvalte de nye regler snorlige og kun slette ved åbenlyse overtrædelser af Copyright, eller de vil være mere fleksible må tiden vise.
Min pointe er sådan set at der er bevægelse på området og at politikerne prøver at dæmme op for det voldsomme misbrug af "intelektual property".


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hirtshalsbanen gennem 40 år 1925-1965
Hirtshalsbanen gennem 40 år 1925-1965

Dette hæfte på 60 sider om Hirtshalsbanen udkom i 1965 på Signalpostens forlag som en hyldest til banens 40 års jubilæum. Det er skrevet af A. Gregersen og med i redaktionskomiteen var endvidere Holtrup og EVP. Hæftet er konverteret til pdf-format.

Læs mere

Jernbanebøger

DSB Rutebiler - Fra Statsbanerne til Combus

DSB Rutebiler - Fra Statsbanerne til Combus. Pris 380 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak