Indøvelse efter køreplan på ny Ringsted bane er startet (Generelt)

af Svend @, onsdag 24. april, 2019, 16:39 (680 dage siden) @ Frank Poulsen

Er det ikke netop den instruks 6 hvor de regler du efterlyser står? Der står jo hvordan der skal køres på strækningen spor under anlæg og til og fra og at der ingen linjeblok er osv.

.
Nej det står der nemlig intet om. F eks hvor hurtigt der må køres og hvad der skal være opfyldt og aftalt, inden prøvetog kører ud på et af anlægssporene (bare et par af flere ting/forhold).
Det nemmeste ville være at skrive, at der køres efter de bestemmelser, der findes i SR for spor i drift og vise de sider, bliver optaget i TIB-S, når strækningen er endelig ibrugtaget.
Men der findes måske flere og andre regler, instruktioner, skrivelser, vejledninger osv, som vi ikke kender til her i forummet? ;-)

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

E-maskinernes sidste tid på Sjælland
E-maskinernes sidste tid på Sjælland

Denne artikel af Henrik Madsen udspringer af en brevveksling vedrørende tenderen til DSB E 978, der i mange år henstod på Godsbanegården. Artiklen fortæller om de sidste E-maskine ture i 1. distrikt og lidt om Kong Frederik den IX´s begravelse.

Læs mere

Lokomotivfabrikker

Læs historien om:
Nakskov Skibsværft

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen