Indøvelse efter køreplan på ny Ringsted bane er startet (Generelt)

af Svend @, onsdag 24. april, 2019, 16:39 (303 dage siden) @ Frank Poulsen

Er det ikke netop den instruks 6 hvor de regler du efterlyser står? Der står jo hvordan der skal køres på strækningen spor under anlæg og til og fra og at der ingen linjeblok er osv.

.
Nej det står der nemlig intet om. F eks hvor hurtigt der må køres og hvad der skal være opfyldt og aftalt, inden prøvetog kører ud på et af anlægssporene (bare et par af flere ting/forhold).
Det nemmeste ville være at skrive, at der køres efter de bestemmelser, der findes i SR for spor i drift og vise de sider, bliver optaget i TIB-S, når strækningen er endelig ibrugtaget.
Men der findes måske flere og andre regler, instruktioner, skrivelser, vejledninger osv, som vi ikke kender til her i forummet? ;-)

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Hectorrail
Knutzens personvogne
Knutzens personvogne
Lars Christensen har skrevet et fyldigt forord til en artikel om DSBs personvogne skrevet af daværende generaldirektør for DSB Peter Knutzen og bragt i Vingehjulet nr. 1/1943. Artiklen er forsynet med billeder fra Jernbanen.dk´s arkiv. Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen