Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Forslag til nyt forumnavn: Togbusforum (Trafikpolitik)

af Schienenwolf, Læsø, 4/9 2019, 23:37 (1695 dage siden) @ Mester

Mon ikke det snart er på tide at omdøbe dette forums navn. Alle jernbanens problemer løses lige nu med en kattegatforbandelse. Og alle diskussioner ender her til ingen verdens nytte ......


Man kunne også overveje at etablere et Togbusforum. Der kunne tilhængerne af jernbanernes nedlæggelse så sidde og bekræfte hinanden i, at asfalt og gummi er vejen til Paradis.


Glimrende idé. Den tilslutter jeg mig. Forummet skal hedde: Transportrealisme. Så slipper vi for al religiøsiteten i den eksisterende debat og det utiltalende kollektivistiske menneskesyn om, hvordan frie borgere skal tvinges til at lade sig transportere.


Hvorfor har du så ikke oprettet det forum for lang tid siden? Bange for at brænde inde med mavesyren?

Nej, i erkendelse af, at et sådant forum alligevel hurtigt vil blive befængt med selvbestaltede forumpolitibetjente, som vil forsøge at styre debatten i politisk korrekt retning, og hvis de bliver sagt imod, så i stedet forsøge at lukke den ned.

Blot fordi nærværende gruppe hedder jernbanen.dk forum, så er det jf. forumbeskrivelsen ikke ensbetydende med, at den er eller skal være et ekkokammer og rygklapperforum for bimlende fantaster, der ikke har fattet det forrykte i deres idé om, at folk, som foretrækker asfalt og gummi frem for jernbanens velsignelser, må være dummere end de selv og derfor kan overbevises, lokkes eller som sidste mulighed tvinges til at bruge de ååh så vidunderlige tog. Jernbanens formål er at tjene befolkningen, ikke omvendt. Kan den ikke det, må den dø.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.

låst
1167 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Utvecklingstendenser danska och norska fjärrtåg
Utvecklingstendenser danska och norska fjärrtåg

Tomas Larsson har udarbejdet denne rapport på svensk (i PDF-format) om udviklingen og anvendelsen af fjerntog i Danmark og Norge med hovedvægten på lyntog og IC3-tog.

Læs mere

Jernbanebøger

Sorøkatastrofen

Sorøkatastrofen. Pris 225 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak