Sjælden gæst i Tønder i denne uge (Generelt)

af mikkelhansen, Lunderskov, onsdag 06. november, 2019, 08:57 (440 dage siden) @ mikkelhansen

Hvad er det for en "gæst" ?
Der må være mere info over det.
da jeg gider ikke spilde min tid på "rygter" eller på spøgelsejagt :-)

Ole "fandt" den sjældne gæst. :-)

NEG stiller p.t. motorvogn til togene Niebüll-Tønder-Niebüll, hvilket jo betyder, at gennemrejsende skal skifte tog i Tønder. VT 505 + 506 er observeret i et togpar i dag.

... fordi ??

Arriva har tilsyneladende så alvorlig materielmangel at de ikke selv kan levere et togsæt til at køre helt til/fra Niebüll, hverken som isoleret løb Niebüll-Tønder-Niebüll, eller gennemgående til/fra Esbjerg som normalt. I weekenden køres der dog helt til/fra Niebüll med deres egne Lint, men alle hverdage i denne uge og næste uge vil man kunne se NEG-materiel i Tønder, da Arriva ganske rigtigt har "lejet" materiel ved NEG de næste par uger.
Jeg planlægger selv at tage et smut til Tønder i dag, og se om jeg kan få et par billeder.

--
Hilsen
Mikkel


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Faxe Jernbane - FJ
Faxe Jernbane - FJ

Danmarks første privatbane var den smalsporede Faxe Jernbane fra Faxe Kalkbrud til ladepladsen ved stranden, der åbnede i 1864. Banen var i drift helt frem til 1982, hvor lastbilerne overtog transporterne. Her er historien om Faxe Jernbane med fokus på det rullende materiel.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen