Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Kørestrømmen tændes mellem Ringsted og Vordingborg (Generelt)

af steenth, 11/3 2021, 22:34 (1134 dage siden) @ pjl

Summa summarum: BDK kommunikerer præcist om anlægsarbejdet, og DSB kommunikerer præcist om togdriften. Og nej, jeg forstår absolut intet af, hvad du mere forlanger, der skal kommunikeres om.


Vidunderligt eksempel på at begge kommunikerer præcist og direkte mens eventuelle kunder står tilbage lige dumme, eller lidt dummere end før. Hvorfor ikke bare sige tingene som det er, der er nu kørestrøm, men på grund af signalprogrammets clusterfuck kan der ikke køre et eneste el-tog til Vordingborg. De el-lokomotiver som pt vælter ind over grænsen kommer til at holde stille en stund endnu, så effekterne af de lovede opgarderinger på sydbanen lader vente på sig, men hav tålmodighed, som med vaccineprogrammet, når vi målene... engang...

Du er galt på den. Det nye signalsystem sættes i drift på strækningen syd for Næstved i slutning af året - flere år før køreledninger reelt kan bruges på netop den del af strækningen. Men det nye signalsystem er bare ikke klar lige nu dels fordi det er tog uden ETCS, som nu bruges på strækningen og at sporarbejdet imellem Orehoved og Nykøbing F først skal gøres færdig. Det store problem er mere at man først sættre de sidste køreledninger op, når den nye Storstrømsbro er klar til det.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak