Job som lokofører (Generelt)

af JackC, tirsdag 06. april, 2021, 21:50 (11 dage siden)

God aften i forummet

Jeg søger lidt information om jobbet som lokofører. Mere specifikt om, hvor man typisk bliver uddannet, og jeg tænker, der nok er en betydelig vidensbank til stede herinde :-D De fleste steder er der blot en online jobagent, man kan skrive sig op til, men ingen information om, hvor ofte man forventer at ansætte nye førere.

Naturligvis uddanner DSB langt de fleste, går jeg ud fra, men hvad med DB Cargo og de andre godsoperatører? Tager de fra DSB, eller har de selv et uddannelsesforløb?

Min egen branche (har fløjet Airbus 320 de sidste 5 år) er stadig helt i knæ, og jeg overvejer kraftigt et brancheskift. Håber der er nogen her med lidt insiderviden :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Ringsted i snestorm
Ringsted i snestorm

Webmaster Tommy Nilsson var den 28. december 2001 i Ringsted midt i en snestorm. Det kom der denne fotoreportage ud af. Det lykkedes at holde kameraet nogenlunde fri for sne selv om sneen væltede ned.

Læs mere

Danske privatbaner

Læs historien om:
Skive - Vestsalling Jernbane

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen