Utryghed på jernbanen (Generelt)

af steenth, torsdag 08. april, 2021, 09:43 (10 dage siden) @ Flemming Poulsen

Kunne man tænke sig en form for “jernbanepoliti” - små mobile 2/3-mands hold, der kører rundt med togene på mest belastede strækninger og stationer? Det behøvede ikke at være fuldt uddannede polititjenestemænd, man kunne f.eks. bruge nogle af de kortuddannede politikadetter, som i øjeblikket spilder deres tid ved øde sønderjyske grænseovergange.

Det hjælper ikke - det flytter kun problemet. Der er lokale problemer, som skal håndteres uanset om det er på stationen eller andre steder i området, hvor det opstår som problemer. Og det kræver uddannet betjente. For politikadetter kan kun bruges til bevogtning med den uddannelse de får.

Mvh
Steen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Valby Gasværk
Valby Gasværk

Valby Gasværk åbnede i 1907 og fik fra starten leveret kul fra gashavnen i Københavns havn via en 5 km lang jernbane ejet af gasværket. Her er historien om Valby Gasværks jernbane, lokomotiverne og vognene.

Læs mere

Danske privatbaner

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen