Lommevogne (Generelt)

af Svend @, lørdag 17. april, 2021, 11:30 (31 dage siden) @ Michael Deichmann

Svend, det har man erfaringer med både fra containerskibe og fra færger, hvor løstrailere surres inden overfart. Men det er nok for nemt at gå ud fra det.


Nemt nok? På færger? Du skal lige forklare hvordan du mener de kan sættes fast på jernbanevogne. Gerne med en tegning eller et fotografi.


Det gider jeg helt ærligt ikke. Hvis der er lommevognstyper der ikke virker må det løses, og hvis det ikke kan gøres uden man for eksempel spænder dem fast med to kæder a la dem man benytter bl.a. til fastsurring af løstrailere på færger, så må branchen løse det. Gang i svejseanlægget og sætte de relevante beslag på trailere og lommevogne. Trailerne må jo have beslagene allerede af hensyn til færgetransporten.
Skidtet virker jo ikke "as designed" så designet må ændres. Og hvis det betyder 5-10 menutter mere per vogn - so be it. Så bliver transporten lidt dyrere.

OK. Du har altså (ligesom alle andre) heller ikke fundet løsningen endnu ;-)

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen