Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Veterantog forladt ifølge lokal avis (Generelt)

af gaest, 17/5 2021, 07:02 (1076 dage siden) @ larsL

  • Er der en plan? andet end at være lærred for malere?
  • Følges planen eller er den ved at være på et stadie hvor den må betegnes som et luftkastel?
  • Kan toget sendes videre til nogen der vil holde toget ved lige? Køre med det? For det sker jo ikke hvor det er nu. (*)
  • Er toget i virkeligheden (og med de realistiske briller på) bedre tjent med at komme "i saksen" allerede nu end senere?

Gammelt materiel (ragelse?) er der jo nok af, men er der penge, tid og frivillige nok til at få det udført?

Og ja, det kan jo være sjovt at have et Y-tog kørende eller bare udstillet et sted - Men er det værd at gemme på det indtil det er forgået at sig selv (+ den fra hjælpere)?

Hilsen Lars

(*) Er du uenig? Se lige på billederne igen?

Det er den virkeligt varme grød. Nogen klubber og DJM har revurderet deres samlinger og tilpasset denne til et mere realistisk scenarie, hvilket bestemt har givet genlyd i enhusiastkredse.

DJK har hidtil behændigt undgået denne debat, i stedet smider de alle ders spareskillinger i at bygge mere vognhal i Marslev. Men stadig er der ikke meget fremtid for det materiel der kommer til Marslev.
De der gider bruge deres fritid på at skrue på gammelt jernbanemateriele, på en sådan måde at det kan komme til at køre, bliver stadigt færre.

Jeg tænker at artiklen i Aalborg nu er en provokation over for den lokale veteranbane: Vi er trætte af at have jeres skrammel stående til evig tid! Klubbernes materiel lagre/kirkegårde er ikke velidte nogen steder. Mon der kommer et modspil fra LFB/DJK?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Odsherreds Jernbane 1899 - 1949
Odsherreds Jernbane 1899 - 1949

Ved Odsherreds Jernbanes 50 års jubilæum i 1949 udgav banen dette jubilæumsskrift, der fortæller om banens forhistorie, bygning og drift fra åbningen i 1899 til 1949. Skriftets annoncer er udeladt men findes i PDF-versionen i Jernbanen.dk´s arkiv.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak