Beslutningsgrundlag - Opgradering af Hillerød Station (Trafikpolitik)

af larsht, tirsdag 03. august, 2021, 23:44 (50 dage siden) @ Michael Deichmann

Regionen har bevilliget penge til at Favrholm station kan anlægges, så den er forberedt for udbygning til krydsningsstation og vendespor. Regionen må desuden forventes snarest muligt at ville bevillige finansiering af udbygning til krydsningsstation og vendespor, idet man indtil nu har afventet at staten besluttede opgraderingen af Hillerød station.

Det må jo betyde, at Favrholm bliver en togfølgestation, i hvert fald på sigt, på Frederiksværkbanen, og ikke "bare" et trinbrædt.
S-banedelen er en anden historie. Det vil være et trinbrædt på Nordbanen.

Der er ikke noget der hedder trinbrætter i det nye signal- og regelsystem. Favrholm bliver en station - fuldstændigt ligesom fx både Sorgenfri og Lyngby


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud
25 år med IC 3 togsæt på tyske skinner
25 år med IC 3 togsæt på tyske skinner

Tidligere værkmester på IC 3 værkstedet i Aarhus Hans Werner Hansen fortæller i denne artikel om indsættelsen af IC 3 togsæt som EuroCity tog mellem København H til Hamburg Hbf ved køreplanskiftet den 23. maj 1993. Læs også om den olympiske flammes tur i IC 3.

Læs mere

Jernbanebøger

Høng-Tølløse Jernbane 1901-2001

Høng-Tølløse Jernbane 1901-2001
Pris 300 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen