Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Y-toget i Skælskør (Generelt)

af Bjarne., 20/6 2011, 12:41 (4697 dage siden) @ KimC

Jeg er slet ikke enig i at det er en dårlig handel. Jeg ved godt at der kører Y-tog i det vestjyske og på Odderbanen. Men DSB-museumstog har jo også et MR-tog 4088 holdende har set det i drift nogle få gange. Men denne togtype kører jo stadig hos DSB, og sikkert også nogle år frem i tiden endnu.

Jeg syntes at Y-toget er et flot tog, og det er sikkert nok også kun hos dem i Høng at man kan se det i drift. De Y-tog som DSB-museumstog og DJK har købt, fået foræret har jeg aldrig set i drift.

Man skal også passe på at man ikke syntes at sådanne tog ikke er interresante at gemme/bevare. Med tiden, det er set før vil man ærgre sig over hvis man ikke beholder nogle af denne type tog.

Og aldersmæssig er Y-togene vel også veterantog efterhånden.

Det er jo heller ikke alle som syntes at det kun er damplokomotiver og gamle trævogne der er veterantog. Alle os der ikke er vokset op med damplokomotiver i daglig drift, er jo nok også mere til de større dieselmaskiner m.m.

Det er jeg i hvert fald selv, jeg kan ikke forstå dem der kan falde i besvimelse over et damplokomotiv. Men sådan er vi heldigvis så foreskellige for hinanden.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak