Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Nordjyske Jernbaner vil kapre Frederikshavn-Aalborg (Generelt)

af jiko, 19/9 2011, 22:59 (4604 dage siden) @ Carsten B. Thomsen

Hej.

Ja det er sådan vi har det her i vestjylland, Arriva kører alle regionaltogene her i det vestjyske. Undtagen banen Struer - Herning - Fredericia. Her kører DSB stadig regionaltogene men hvor længe???

Der er jo så mange der er helt vild med at alt skal udlitiseres, ved ikke hvad de tænker på... jeg kan ikke følge deres tankegang.

Helt ærligt så er det blevet noget kedliger at værer lokomotivfører ved DSB især her i Struer, otte ud af ti turer kører man til Fredericia. Vi kører tre gange om dagen til Thisted og ligeledes over Langå til Århus og omvendt. Så der er ikke den store variation i det længere.

Før i tiden kørte vi også over Ringkøbing - Skjern til Esbjerg. Herning - Silkeborg - Skanderborg - Århus var også en dejlig tur i skønne naturomgivelser.

Synd at EU og politikerne skulle ødelægge dette, hvad var der galt i at DSB stadig stod for denne trafik, og privatbanerne passede deres egne baner. Deres materiel er ikke egnet til længerer turer, ej heller det Arriva kører med, og desværre er DSB også hoppet med på denne bølge med elendige tog på Grenåbanen og Svendborgbanen.

Enig med at MR-togene har kendt bedre dage, også miljømæssig. Dengang man udskiftede motorene på IC3erne, kunne man jo have påbygget disse motorer på MR-togene. Ganske vist er det ikke helt nye motorer, men alligevel nok noget bedre end motorene der er udviklet sidst i 1970erne.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB ME1516
Farum sten og gruskompagni A/S
Farum sten og gruskompagni A/S

Her er historien om de virksomheder, der blev etableret ved Vassingerød i Nordsjælland i begyndelsen af forrige århundrede: Farum teglværker, Farum kalkværk, Farum kalkbrud, Sten- og gruskompagniet mv. Læs også om den normalsporede Lillerød-Farum Banen.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak