Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Helsingør (10 fotos) (Generelt)

af Kenneth Verting, Helsingør, 3/1 2012, 22:32 (4500 dage siden) @ Steff

Hej Steff !

Tak for det lange "imponerende" svar til en "lille tog-nørd-amatør" som mig. Og ret ny i dette forum :-) (Jeg er herinde hvert eneste dag, og suger til mig af al jeres viden kan I tro). Som 62 årrig er det vel også på tide, når man nu altid har haft en vis interesse i "fut-toge".

Jeg har som gl. Espergærdedreng (1949-66 og derefter Helsingørborger med en mindre afstikker til Næstved 2003-2009) kun set S og D-maskiner. P-maskinen vel også ret sjælden. Kan dårligt huske det nu i skrivende stund. Og stor var min overraskelse, da jeg første gang se en E-maskine på Kystbanen i begyndelsen af 60'erne. Og endda ofte. Efter MY havde overtaget deres ture andre steder i Landet gættede jeg selv på dengang.

Som jeg har skrevet i min tråd: "Hvad ved du- og hvad har du om Espergærde St.?" så så jeg så meget til S-maskinen, da jeg som halvstor dreng "hjalp" en venlig portør, at jeg hurtigt regnede ud, at der kun var 20 S-maskiner, på den simple måde, at jeg aldrig så et lavere nr. end 721, eller et højere end 740, hvilket jeg senere fik 100 pct. bekræftet ved at læse om dem som ung mand.

Tak til h087 for tippet af den bog. Er den stadig lige til at købe nogen steder ?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak