Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB ift. IC4 i Libyen

af Henrik Hansen, Vejen, 18/2 2011, 05:27 (4819 dage siden) @ Svend

Man kan undre sig over, at DSBs presseafdeling ikke har reageret på disse oplysninger på et tidligere tidspunkt. Nu suser informationer og rygter ukontrolleret rundt, herunder at DSB åbenbart ikke skal modtage nye togsæt fra Italien, men brugte med sand i alle revner og sprækker .......

DSB har sandsynligvis været orienteret at Ansaldo om IC/4 toget i Libyen. DSB har sikkert ikke syntes om ideen, bl.a. af frygt for reaktionen fra offentligheden og ikke mindst politikerne, og har sikkert forsøgt at få Ansaldo til at 'opgive' gaven, men i Italien findes en person ved navn 'Berlusconi'...

DSB's presse strategi med at benægte al kendskab og ikke udtale sig, også kaldet en 'Birthe Rønn', var et håbløst forsøg på at lægge sagen 'død', for ikke at skabe mere opmærksomhed end godt var.

Resultatet er nu at sagen nærmest er eksploderet i hænderne på DSB, og en ny pressestragegi må udtænkes. For hvorfor er Ansaldo så længe om at levere til DSB, selv om planen måske følges, når man har tid i overskud til at bygge IC/4 om til Libyen, tiden var måske bedre brugt anderledes, så levering til DSB kunne fremskyndes.

Endelig har DSB måske heller i brug for focus på IC4, for man kan flere steder læse at driften med IC4 er alt andet en stabil - også med de godkendte og ombyggede togsæt.

/Henrik


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Der kommer tog

Der kommer tog. Pris 270 kr.

Læs mere
Jærnbanen gennem 100 aar
Jærnbanen gennem 100 aar

Redaktionen har fra Kim Diedrichsen modtaget en scannet version af Illustreret Familie-Journals 26. Haandbog fra 1927, der indeholder ´En Skildring af Ildhestens Sejrsgang over Jorden og nogle træk af Jærnbanens Historie´. Hæftet er på 48 sider.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak