Avatar

Dagens postkort - Broen trinbræt

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 10/1 2014, 10:31 (3761 dage siden)
redigeret af Thomas Boberg Nielsen, 10/1 2014, 10:48

Jeg har i mit arkiv et par tusinde postkort, som jeg endnu ikke har haft tid til at scanne og uploade på mine hjemmesider. Og det har lange udsigter at foretage en prioritering, for der er jo så meget.....

Jeg har derfor besluttet mig for at scanne ét postkort hver dag, offentliggøre scanningen "synkront" her i Herreværelset og på den pågældende hjemmeside. På den måde tvinger jeg (forhåbentligt) mig selv til at komme i gang med opgaven. Og om end ikke andet skulle det gerne sikre, at der - i teorien - bliver scannet 365 postkort om året. Så må vi håbe, at jeg køber færre postkort pr. dag, end jeg scanner.

Om jeg så kan leve op til løftet, må tiden vise. Men jeg vil allerede nu gerne understrege, at selv om jeg har døbt opgaven "Dagens postkort", vil der være mange dage, hvor der ikke bliver noget "Dagens postkort" - der er jo også en familie der skal passes, et firma der skal drives, en bog der skal skrives, en ferie der skal holdes, en tur der skal løbes osv. osv.

Nu får vi se.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen
http://www.thomasbobergnielsen.dk/home/jernbane/trinbraetter/broen-middelfart-fredericia

[image]
Broen trinbræt set fra øst på åbningsdagen. Vi bemærker "tunellen" gennem brolandingen. Tunellen skabte adgang fra den østlige perron til vestsiden af broen og dermed Restaurant Broen. Klik på billedet for højere opløsning. Postkort. "Eneret: Odense Papirforretning, Odense. No. 4743". Arkiv: Thomas Boberg Nielsen.

Broen trinbræt blev også drøftet i denne tråd.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Jernbanebøger

Banernes Biler

Banernes Biler. Pris 310 kr.

Læs mere
ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak