Hjemmeside om Langelandsbanen (LB)

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 28/8 2012, 10:46 (4260 dage siden) @ Claus E. Hansen

Der er dukket denne her interessante hjemmeside op om LB, hvor der bl.a. er diverse af Holger Sørensens spændende og meget interessante fotos med;

http://langelandsbanensvenner.dk/

Siden er dog under stadig udbygning.

Og som nævnt i anden sammenhæng, så eksisterer LB Sm 2 i dag og er ved at blive renoveret i Bryrup. Det bliver dog i GDS-udgaven som den kom til bagefter, den kommer til at rulle på VBV. I hvert fald så vidt jeg er orienteret ;-)

Endelig eksisterer personvognen LB C 21 også (Scandia 1911), den indgår i driften i Museumsbanens flotte tog.

Mvh
Claus

-----------------------------

Som "redakteur" på en allerede eksisterende "LB-side" kan jeg da kun ønske den ny side velkommen. Den skal nok blive et godt sted at finde og se såvel LB-oplysninger som -fotos.

Flot opsat er den jo, --helt anderledes end f. eks. min egen. Nå, --jeg er "gammel jernbanemand", ikke PC-mand (kun pensionist-beskæftigelse), så det forklarer måske lidt af det.

Begge har vi det samme ønske, at fortælle om Langelandsbanen i tekst og billeder.

Ville det egentlig ikke være rart, hvis to sådanne hjemmesider om samme emne kunne enes om en fælles side, og dermed også enes om "kunderne / læserne" i stedet for at "slås om dem" på hver sin side.

Kort sagt - burde siderne ikke slås sammen på en eller anden måde så man kun skal kikke eet sted ???

(Det kunne samtidig være et lille skridt på den vej, jeg drømmer om (næppe i min tid), om den "allerhelvedes store" hukommelse, der kunne rumme mange sådanne FÆLLES sider, forhåbentlig til alles glæde.)


Erik V. Pedersen,
http://evp.dk/index.php?page=langelandsbanen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailIndsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak