Identifikation af lokomotiv

af Steffen Dresler, 14/6 2014, 14:57 (3607 dage siden) @ Allan Maarup

Kære Allan!

Hvis man ikke spørger, får man ikke svar. Så nemt er det jo sådan da.

OK, der er jo en masse kilder at se efter, når man har et spørgsmål, bl.a. disse sider med materiel og evt. de tråde der har været, altså bruge søgefunktionen. Derudover er der internettet samt de utallige bøger om emnet på dansk.

Meeeen, for en nybegynder i hobbyen, er det jo nok lidt for meget at forlange og selv "de gamle", har vel næppe alle bøger om emnet på dansk. Og netop her på disse sider, er det jo ønskeligt en gang imellem lige at nævne kilden a.h.t. det historiske, hvis da ikke man selv har oplevet det, som mange af skriverkarlene hér på siden har;-) .

Men, har man efter bedste evne søgt synes jeg, at man netop hér på denne side skal stille sit spørgsmål, hvis det har historisk relevans. Er det "moderne" så er det "søstersiden".

Der er hér på denne side en UTROLIG SAMLET VIDEN, både det allerede skrevne og det personerne der skriver her, har svaret på eller HVOR det kan findes.

God fornøjelse og velkommen

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Og selv om man selv ikke har viden om et spørgsmål, bliver alle jo klogere, når de læser det, den mere vidende om emnet svarer.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak