Hvor kører toget hen - lidt om skilte.

af zumbach, Malling, 10/9 2014, 23:15 (3518 dage siden) @ Lars Møller Jensen

Mangel på information!

I forbindelse med min rejse til Rhinen, skulle jeg mandag den 25. august med IC af 07.00 fra Aarhus til Flensburg med skift i Middelfart. (Jeg rejser 2. klasse i Danmark, og først i Tyskland vælger jeg 1. klasse). Fra Flensburg vælger jeg Regionaltog til Hamburg.

Jeg ankommer i god tid fra Malling til Aarhus H, og har tid til at orientere mig i banegårdshallen om at mit tog afgår fra spor 3. På perronen holder toget allerede. Vogn 11, plads 56, alt er OK. Ca. 06.45 sætter toget sig i bevægelse. Jeg kontakter en medpassager, som fortæller at toget kører til Ålborg! Jeg får kontaktet togføreren, som aftaler med lokoføreren, at de laver et uofficielt stop i Hadsten. Jeg kan så nå et Arivatog tilbage til Århus H, og kan så nå det tyske ICE-tog, som jeg ellers helst er fri for. Både lokoføreren og togføreren fik de største roser, jeg kunne give for deres konduite.

Men jeg er blevet svagtseende på mine gamle dage, og m.h.t. skiltning på perroner synes jeg det er meget svært at orientere sig. Fjernsynsskærmene på perronen er meget svage, og i solskin er det nærmest umuligt at læse teksten. Der er ikke mere højtalerudkald, ingen personale på perronen og ingen trillefløjte. Ja der er overhovedet ingen service mere.

Undskyld, men jeg trængte lige til at påpege den totalt manglende service ved DSB.

M.v.h.
Keld Zumbach


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail

Jernbanebøger

Uniformer ved danske jernbaneselskaber fra 1847 til 1980

Uniformer ved danske jernbaneselskaber fra 1847 til 1980. Pris 280 kr.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak