Avatar

Sikkerhedscirkulærer 1990-2014

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 16/5 2015, 23:40 (3271 dage siden)
redigeret af Thomas Boberg Nielsen, 16/5 2015, 23:57

I tilslutning til indsamling, affotografering/scanning og offentliggørelse af SR, SIN og TIB jf. denne tråd har jeg gennemgået mit arkiv og har frasorteret sikkerhedscirkulærer udgivet af DSB / Banestyrelsen / Banedanmark 1990-2014.

Min samling er langt fra komplet; men nu har jeg offentliggjort, hvad jeg har (p.t. 43 sikkerhedscirkulærer). Af hensyn til eftertiden ville det naturligvis være rart, om samlingen kunne gøres komplet og offentliggøres i sin helhed, således at alle jernbanehistorisk interesserede får adgang til denne primærkilde.

Så har du sikkerhedscirkulærer i dit arkiv / i din samling / i din rodebunke / et eller andet sted, og vil du bidrage til, at andre kan få glæde af at læse dem, er du meget velkommen til at kontakte mig på thomas.boberg.nielsen@gmail.com. Jeg tilbyder at scanne og offentliggøre sikkerhedscirkulærerne og at afholde eventuelle portoomkostninger ved frem- og eventuel tilbagesendelse af sikkehedscirkulærerne.

Til de der ikke umiddelbart kender til sikkerhedscirkulærer: Sikkerhedscirkulærer udsendtes primært som "forhåndsrettelser" til SR, SIN og TIB og bortfaldt, når forholdet/ændringen var blevet optaget i SR og/eller SIN og/eller TIB. Sikkerhedscirkulærer blev også anvendt til at informere om / instruere i forhold af midlertidig karakter.

De nu offentliggjorte sikkerhedscirkulærer kan ses her:

http://www.sikkerhedsreglement.dk/home/4-sikkerhedscirkulaerer

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen
Jernbanehistorisk grundforskning - det nye sort


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Sikkerhedscirkulærer 1990-2014 - Thomas Boberg Nielsen, 16/5 2015, 23:40 [*]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak