S 4: interiørbilleder?

af KimC, 22/2 2016, 09:11 (2988 dage siden) @ UTJ

Det er desværre eget almindeligt (åbenbart ikke kun i Danmark ser det ud til) at man kan sætte himmel og jord i bevægelse for at erhverve noget materiel og få det transporteret. Derefter går det som regel i stå, og materiellet står og forfalder.
Danmarks Jernbanemuseum har også begrænsninger på hvad de kan. Således er der annonceret en revurdering af samlingen, hvilket jeg mener skal fortolkes derhen at der vil blive reduceret.

Det ville være synd hvis den vogn gik tabt, men hvis de i Frankrig virkelig har planer med den vogn synes jeg det er fint nok.
Der er ingen grund til at starte et større Hent-S4-hjem projekt, og man så bagefter ikke har mulighed for at opbevare S4 forsvarligt, eller ikke aner hvad man vil bruge den til.

Mht til bemalingen synes jeg den associerer lidt til Teknologisk Instituts undervisningsvogne, men som salonvogn for overklassen vil den uden tvivl skulle skille sig ud fra de almindelige vogne, al den stund at den ofte blev transporteret i plantog. Derfor tror jeg ikke på at den har været i almindelig rødbrun bemaling. Hvis Greve Raben mener at disse farver er korrekte, og det også er dem man har fundet under alt det andet maling, så må det være sådan.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak