Kollekolle trinbræt (OHJ) lidt OT

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 2/8 2018, 15:04 (2146 dage siden) @ Steffen Dresler

"Nogen", på Jernbanemuseet, kunne måske forsøge at kikke i Holtrup´s negativfortegnelser / eller hans efterladte papirkopier !!!???

Erik V.
www.evp.dk


Kære Erik

I stedet for, herunder bare 2 eksempler, at bede om at ”nogle der har venner der” (Ref.: www.jernbanen.dk/forum2/index.php?id=42378)
eller at ”Nogen på Jernbanemuseet” (Ref.: www.jernbanen.dk/forum2/index.php?id=42612)
skal få adgang til Ulf Holtrups billeder og se efter ”noget”, vil jeg foreslå, at du selv tager kontakt til museet og beder om at se det ønskede materiale, som du så efterfølgende kan vise her i dette forum.

ALLE har jo mulighed for at få adgang til det materiale, der findes i museet. Man skal ikke kende nogen for at få adgang. Problemet er i virkeligheden, at museet endnu ikke har registreret og tilgængeliggjort alle fotos og alle arkivalier. Dét er en konkret forhindring, som museet - mig bekendt - gør hvad der er økonomisk muligt for at få rettet op på, fx med jernbanekilder.dk, som jeg mener vi alle kan være stolte og glade for.

Altså synes jeg, det ville klæde en gammel jernbanemand at lægge hvad der måtte være af utilfredshed med Jernbanemuseet til side og give museets nuværende ledelse kredit for den åbenhed, der nu kendetegner museet.

Faktisk har jeg meget stor respekt for dit historiske arbejde på din hjemmeside, og derfor synes jeg, at du – og andre … ! - burde overveje at betænke museet testamentarisk med indsamlet arkivmateriale. Kun på dén måde, at jernbaneinteressen dyrkes også af kommende generationer.

Med de bedste hilsener og tak for din hjemmeside

Steffen Dresler


-----------------------------------------------


Hej Steffen.

Tak for svaret / oplysningerne.

Tænk --- det synes jeg virkelig, at jeg har fosøgt gennem mange år --direkte overfor museet-- og mødt megen velvilje/forståelse fra een medarbejder, der dog desværre ikke selv sad med mulighederne. Så det blev bare aldrig til mere ! ! !

Nu kom der to små "pip" på nettet -- og så spærres øjnene op ! ! !

Lad os se, hvad . . . (og i direkte mails)

Hilsen,
Erik V.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Veterantog kalenderDSB MH311Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak