Kollekolle trinbræt (OHJ) lidt OT

af Steffen Dresler, 5/8 2018, 11:39 (2143 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Hej Erik

Det er helt forstået, men hvis man ønsker hjælp fra DJM, mener jeg måske lidt naivt i nogens øjne, at man så skal henvende sig til direkte til DJM. Jeg tror IKKE at nogen museers (nok alle museer) medarbejdere sidder og venter og læser alle ting igennem på hverken siderne her eller alle de andre sociale medier der findes (ingen nævnt, ingen glemt) og så går ind i en diskussion. Tror, at NÅR museer går ind på siderne, er det fordi de har et budskab de vil af med/forklare eller andet. Og så bliver nyheder som regel også meddelt via museernes hjemmeside, igen generelt og ikke kun DJM.
At der så er en service fra DJM til læserne på siderne her når der køres materieltog er vel bare et plus?

Men i samme ombæring har museerne (ikke bare DJM men igen generelt) IKKE en meldepligt over for gud og hver mand, hvergang de foretager sig et og andet, vel? At nogen ønsker og mener det (den næsten desværre sædvanlige svada "vi har ret til at vide" o.s.v.), er jo så et personligt ønske fra vedkommende, skriv til museerne i stedet for at "brokke sig" her eller andre steder. Det er vel almindelig høflighed og kutyme i dagens Danmark, eller har jeg og muligvis andre totalt misforstået det?

Der er ligesom en tildens til at smide et spørgsmål ud og så bliver man næsten sur hvis ikke der svares fra et museum eller andre læsere med det samme. Det med selv at gøre en indsats er visse steder en by i Rusland.

Når dette så er skrevet er dette forum jo kendetegnet ved en normal og dejlig faglig tone, hvilket ikke altid kan siges om andre fora, hvor de skrivende henvender sig som til deres egne "kammerater og venner" i en facebook tone.

Og sådan kan man/vi blive ved. Men essensen er vel bare, at man selv skal gøre noget (her henvende sig til rette person med rette spørgsmål og i rette tid) for at få den ønskede hjælp, ik´?

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Veterantog kalenderContecRailBillige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak