Avatar

Kajspor, men hvor?

af Morten Flindt Larsen, København K, tirsdag 23. april, 2019, 23:02 (88 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Dette billede er postet i en Aalborg-Facebookgruppe. Billedet angives at være fra Nørresundby, hvilket andre end jeg betvivler.

Fotografens beskrivelse:” "København" laster cement fra ØK's cementfabrik i Nørresundby. Det er skoleskibet, som forsvandt undervejs fra Buenos Aires til Adelaide på sin 10. togt”.

Min kommentar: Det er ikke Nørresundby. Jernbanesporene ser ud til at være smalspor og der har hverken været smalspor eller betonsøjle-konstruktioner på Nørresundby havn lige øst for Limfjordsbroen. Smalsporene lå længere mod øst.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

[image]

Hej Thomas,

Kranen yderst th. er af en type, som jeg ikke mener fandtes i Danmark på KØBENHAVNs tid. Lysmasterne på kajen tv. ser heller ikke danske ud. Men billedet har jo på den anden side set tilstrækkeligt med fixpunkter til, at de, der hævder, at det er Nørresundby også nemt må kunne underbygge deres påstand fx ud fra mastetne og kranen, som må kunne findes på andre fotos. Så spørg dem. Det er dem, der har bevisbyrden og skal bevise, at det er (Ns), ikke jer andre, som skal bevise, at det ikke er. I øvrigt er billeder i så ussel en scannlngskvalitet efter min mening overhovedet ikke værd at spilde sin tid på at tyde.

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen