Ffestiniog Railway - Quirks & Curiosities

af Steffen Dresler, 10/10 2019, 21:58 (1660 dage siden) @ Tommy Nilsson

Absolut anbefalelsesværdig smalsporsjernbane og som sædvanligt for UK (her Wales), veldrevet, tip-top materiel, velpudset og trimmet og så en hyggelig og interessant banestrækning ved Snowdonia nationalparken.
[image]
Som man kan se af det indre i en af vognene, gode sæder og nogle vogne med borde imellem (og servering). Foruden maden rigeligt med G&T så man næsten stod af med DT, men heldigvis var der en pub i det store stationskompleks vi ser i videoen, da toget returnerede.
[image]
Som et af billederne viser havde de flere ”Fairlies” maskiner. Interessant konstruktion med den fælles fyrkasse i midten af maskinen.
[image]

Det hele optaget i JUN 2014 ved en jernbanehistorisk konference

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Har man virkelig lyst til at se Wales fra ”bunden” arrangerer den statslige organisation P-Coy i Brecon årligt flere ture i området!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Amagerbanen på cykel

Amagerbanen på cykel. Pris 260 kr.

Læs mere
Østre Gasværk
Østre Gasværk

I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak