Torsdagsbilleder - Linie Buh i København

af Steffen Dresler, 29/6 2012, 09:06 (4320 dage siden) @ ove

Og velankommet til dyrskuet, var første besøg selvfølgelig maskinudstillingen, der lå øverst oppe mod Bellahøjvej. Og det bedste var altså, at få lov til at sidde på en Fordson Supermajor. DET var tider. Bagefter kunne man så - SKULLE - man så se alle dyrene og det væste - alle planterne, føj. Var der tid, så lige en tur op til maskinområdet igen og få lov til at sidde i en af flyvevåbnets Hawker Hunters. Det var også "standard" på skuet. Hvis det gik stort for sig, både en is (Frisko, Københavnerstang) og en "Pølse med håndtag" (år senere helst en DANKOF frokostpølse, uhm!)
[image]

Standardpåklædning for "de ansatte" synes jeg var gummistøvler, arbejdsbukser, hvid eller brun jakke og six-pence. For udstilleren, lange ridestøvler, ridebukser, hvid jakke og blød hat.
OK, det blev ikke så mange ture med linje Buh, da min Morfar og tante Ingrid boede næsten lige over for og indgangen var normalt den ved Hvidkildevej. Men da han var ledende ingeniør og ansvarlig på "Skinnepaldsen" ved KS, var det jo naturligt med en tur lige op til Fuglebakkens S-togsstation og gå tilbage til Hulgårdsvej.
Så, tak for billederne og minderne. Tænkt sig, solen skinnede altid om sommeren, ikke sandt?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Indsend billederContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak