E 994, hvor og hvornår (epilog)

af Niels Munch, 28/1 2021, 08:56 (1185 dage siden) @ Niels Munch

Atter tak til alle, der har bidraget til denne opgave i "fototydning".

Jeg anser alle - mere eller mindre relevante - spørgsmål besvaret. I hvert fald har opgavestilleren, som ikke færdes her på forum, erklæret sig tilfreds. Også, selv om billedets ophav stadig er ukendt.

Det var således mit valg at invitere forums brugere med på "fototydningen", som dels udspillede sig i denne tråd, dels også kom til at foregå pr. mail i kulissen, hvor en kvalificeret hobbykollega bl.a. udtrykte: "Ligegyldige kommentarer i indlæg på ”jernbanen.dk” virker meningsforstyrrende – det er en god grund til at lade være med at deltage der !"

Første halvdel kan jeg nok være enig i, og i forums indlæg kan givetvis findes eksempler på sådanne kommentarer.

Men at man - måske endog bedrevidende - læner sig tilbage og ikke ønsker at dele sin viden med skribenter, der ud fra hver deres individuelle forudsætninger deltager positivt på et rimeligt seriøst forum, er i mine øjne "lidt for billigt".

Ofte ender de mange impulser jo med, at "mysterier" løses, og vi alle atter lærer lidt. Så må vi leve med, at nogle svar kan vidne om, at pgl. skribent f.eks. ikke har sat sig ind i trådens argumenter eller ikke har klikket på uddybende links, inden der svares.

Skulle mine synspunkter evt. give anledning til debat, så lad det ske i en selvstændig tråd, idet vi må anse nærværende tråds emne for udtømt.


I den bedste mening
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak