Bagenkop 1911: Kr. 1.680,- for et postkort

af KimC, 22/2 2013, 17:42 (4080 dage siden) @ Steffen Dresler

QXL, ja, tit og desværre for ofte varer og priser, der ingen gang har på jorden og sælgere der tror, de kan tillade sig alt.

Det er jo ikke sælger der byder op. Da jeg kiggede forbi annoncen var der tre der havde budt i det ret høje prisleje. Man skal jo ikke byde mere end man vitterlig er villig til at betale, men det må vi da gå ud fra at de har tænkt over.

Men desværre er der jo købere til disse sindsyge forskruede priser, der herefter får lagt et niveau, der ikke hører nogen steder hjemme. Kun sælger griner hele vejen til banken.
Men der er jo personer for hvilket, det er livet om at eje et sådan billede og det må jo så være deres "sunde" afgørelse om det er det værd. Bare synd for almenheden.

Hvis jeg kunne sælge noget til over 1600 Kr, ville jeg da heller ikke sætte det til salg for 100 Kr. Jeg synes også at det skal nævnes at åbningsprisen blot var en tier.

Det samme gør sig gældende på visse auktioner, hvor man kunne have på fornemmelsen, at nogle er "ansat" til at råbe op. De køber nemlig som regel ikke noget og auktionarius ændre reglerne under vejs.

Jo, jeg har prøvet at blive overbudt på en auktion, og et kvarter efter blevet kontaktet af sælger, at højestbydende ikke havde betalt, og at jeg derfor fik muligheden. Jeg meldte auktionen og har ikke set sælger der siden.
Når man sætter noget til salg på QXL mener jeg ikke at man kan rette i teksten når først auktionen er startet. Men man kan vist godt tilføje noget. Hvor tit ændrer QXL reglerne?

Dampvognen M1 synes jeg er spændende, mest fordi det er et helt unikt køretøj, men også fordi det er den tids IC4 eventyr, dog -heldigvis kun leveret i ét eksemplar. Og det er sjovt at se den på job i den korte årrække hvor den formelt var i drift, fremfor at stå ved en remise, hvor den ellers tilsyneladende befandt sig bedst.
Motivet er spændende nok.

Men hvis jeg skulle byde på det postkort (jeg var også stået af ved ca 100 Kr) ville jeg godt se bagsiden også. Forsiden kunne godt se ud som øverste del af biledet er lidt misfarvet. Men det må dem der byder i det prislag der nu er sat have større indsigt i.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak