Julekalenderen 2021, 24. december (LØST)

af septemes, 24/12 2021, 14:56 (854 dage siden) @ Niels Munch

God dag,

først vil jeg gerne takke Nils og Keld for den spænende gætteri i går og desuden alle andere deltagere af julekalenderen 2021.
I de fleste tilfælde har jeg haft ingen anelse om gætteriet eller det var allerde løst inden jeg nåede at læse det. I går kunne jeg nu tage min chance fordi billedet vækkede min hukommelse om en flot Interrail rejse til Marseille for nogen år siden. Så begyndte jeg at lede efter den ukendte station via luftfoto i nærheden af Marseille takket de mange gode hints fra Nils og Keld.

Da jeg efter mange timers tid endelig opdagede Septemes tilmeldte jeg mig straks i forumet efter at have været en (tavs) læser her for mange år. Så kommer det nu at "den mystiske fremmede" ender med stafetten til 2022 som jeg synes er en (måske for) stort ære til mig. Hvis herreværelset ønsker det vil jeg derfor gerne tilbyde at starte mit gæt allerede i morgen som 25. luge i julekalenderen for at skabe muligheden at stafetten til 2022 går til en mere bekendt medlem af forumet. Ellers venter jeg lykkeligt til den 1. Dezember 2022 med min opgave.

Venlig hilsen og glædelig jul
Martin

PS: Min sidste dansk undervisning har været for mange år siden og derfor beder jeg om tålmodighed for sproglige fejl.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak