Bygningstegninger VLTJ

af Tørfisken, søndag 17. maj, 2020, 16:43 (7 dage siden)

Hej. Er der nogen der har kendskab til hvor man måske kan finde bygningstegninger af VLTJ's bygninger, her tænkes specielt på bygningerne i Lemvig, men også f.eks. remissen i Vemb.

Tidsmæssigt er det perioden 1990-2000 jeg er interesseret i, og dermed er de gamle remisseanlæg i Lemvig ikke relevante i denne sammenhæng. Men for de øvrige bygninger må tegningerne selvfølgelig gerne være ældre da de jo nok ikke er rettet op over tid medmindre der er sket ændringer af bygningerne.

Jeg har tidligere været i kontakt med folkene bag rundremissen.dk og de lå ikke inde med de tegninger jeg efterlyser.

På forhånd tak

Bygningstegninger VLTJ

af jbetn, mandag 18. maj, 2020, 10:07 (7 dage siden) @ Tørfisken

Hej, prøv og ring og spørg VLTJ-folkene i Lemvig (eller hvad de nu hedder idag) om de selv har nogle af tegningerne. Der er som regel meget hjælpsomme og jeg har selv fået god assistance mht. til nogle farveissues.

Ellers prøv kommunen, hvis det er nyere bygninger har de ofte tegninger (dog nok næppe fra remisen i Vemb).

Hilsen
Jan

Bygningstegninger VLTJ

af QpoX ⌂, mandag 18. maj, 2020, 21:17 (6 dage siden) @ Tørfisken

Jeg fandt en af remissen i Vemb i Holstebro's arkiv for nogle år siden.

--
[image]
BjergBanen - Y-Tog.dk

Bygningstegninger VLTJ

af Tørfisken, tirsdag 19. maj, 2020, 19:17 (5 dage siden) @ QpoX

Hej og tak for jeres svar

Ja det er måske en god ide at prøve at høre Midtjyske jernbaner som det hedder i dag om de har tid og mulighed for at undersøge hvad de evt ligger inde med.

Det ser ikke ud til at Lemvig kommune har en digital løsning til deres byggesagarkiv endnu, men det er da helt klart også værd at undersøge om man kan få adgang til noget af den vej.

Holstebros digitale byggesagsarkiv er heller ikke meget bevendt i den sammenhæng for alle sager er markeret med at de ikke er tilgængelig for offentligheden pga. potentielt indhold af personfølsomme oplysninger. Det er nok desværre en af de ærgelige effekter af GDPR.

Qpox: har du stadigvæk tegningen af remissen i Vemb og har du evt. mulighed for at scanne den, eller hvis du allerede har den digitalt at sende den til mig?

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.







Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen