Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Positiv nyhed ERTMS (Generelt)

af Ove Nygaard, 30/3 2017, 12:51 (2585 dage siden) @ Karl Høst

Jernbanedriften og indlæggene på denne side er tit og ofte præget af negative historier - somme tider med rette.I dag kan Nordjyske dog fortælle at testkørslen med det nye ERTMS system i Nordjylland er gået så godt, at man springer testen over førstkommende weekend. At de planlage togbusser, så kører alligevel, kan man jo tænke sit om.;-)

Kære Karl Høst.

Tak for den positive nyhed. Du har jo ret i, at vi i "Jantelovens fædreland" helst svælger i negative historier, og jernbanedriften er og har altid været "et nemt offer". Uden at genere nogen vil jeg sige, at der også i dette forum af og til dukker en enkelt "Kloge Åge" op!;-)
Til den smule "malurt" du i slutningen af dit indlæg putter i dit indlæg, kan jeg som (meget) gammel infrastrukturforvalter og togoperatør (fra tiden før begreberne blev betegnet således) medgive planlæggerne, at det er en klog beslutning at fastholde de planlagte togbusser, ikke nødvendigvis fordi man er usikker på, om testkørslerne har været en succes, men lige så meget fordi ændringerne er kommunikeret ud til passagererne, og omkostningerne til den aftalte buskørsel er sikkert fastlagt og kan ikke trækkes tilbage.

Bedste hilsener
Ove af Erritsø
og for en stund selv "lidt Kloge Åge-optræden":-D


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Billige jernbane T-shirts

Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak