Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvalpsund-Sundsøre-overfarten.

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 9/5 2011, 05:54 (4761 dage siden) @ Niels Munch

Kære Erik,

Mit indlæg ovenfor om M/F Hvalpsund må under ingen omstændigheder opfattes som kritik af den måde, hvorpå du har opbygget og redigeret din meget fine hjemmeside.

Mit indlæg var alene tænkt som et svar på Ulriks spørgsmål om, "hvorfor den skjønne jernbanefærge blev "sat ud" i 1982".

I øvrigt ser jeg ingen væsentlige faktuelle forskelle på - endsige modstrid mellem - "din" og "min" version (jf. de respektive citater). Tillige er der nu skabt klarhed over, at færgen åbenbart ikke gik til grunde ved det omtalte forlis!

Og jeg kan fra nævnte bog supplere med, at lasten med den megen kakaomælk beroede på, at "prisen på kakaomælk i Danmark kun er 1/3 af prisen i Vestindien".

Endelig er jeg enig i dit grundsynspunkt om, at web-mediet er særligt egnet til at belyse forskellige emner med fotos, skitser og andre illustrationer, som måske oven i købet ikke har været vist andre steder, men som supplement til de historier, der evt. måtte være blevet trykt.

Det er i hvert fald "den ånd", hvori vore "fælles hjemmesider" er blevet til. Og i det hele taget, Erik, er vi mange, der er glade for den linie, hvorefter du har anlagt dine fortræffelige hjemmesider.

Bedste hilsener
Niels


Hej Niels.

Faren ved denne type "brevveksling" er jo, at man ikke har øjenkontakt, men må erstatte denne med :-) :-( eller grader derimellem. Hvis man husker det.

Det var en -om ikke kærkommen, så "kommen" :-)- lejlighed til også her at bringe den lille tekst, som jeg netop om formiddagen havde indsat på Hv-Su-indledningssiden.

Et andet problem er også, at når jeg bestemmer min for at lave en underside om et emne i Forum, så skal -i det mindste jeg- til at finde billeder mange forskellige steder i samlingen: Negativ-albums, "positiv-albums", moderne SD-hukommelser, filer på kørende og gamle PC-er, og kombinere det hele med det man (jeg) stadig husker. Så skal der scannes, beskæres, tilrettelægges, læses op på stoffet, måske tegnes sporplaner, og skrives. Somme tider er der endda også fotos fra læsere (herligt - tak), der skal puttes ind.

Når alt dette så efterhånden er ved at være sket, --er der "ikke et øje", der kan huske udgangspunktet, for det forsvandt fra Forums forside efter ca. 24 timer (lidt længere i øjeblikket på gr. af det gode vejr).

Også derfor, er jeg begyndt på, at åbne siderne "drypvis", med de gener det kan medføre. Tiden må vise, hvordan / om det fortsætter.

. . . og nu til "siderne" ! ! !

Hilsen,

Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=hvalpsund---sundsore-overfarten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak