Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvalpsund-Sundsøre-overfarten.

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 9/5 2011, 08:02 (4761 dage siden) @ Søndenfjords
redigeret af Erik V. Pedersen, 9/5 2011, 08:23

Kære EVP,
Jeg synes ikke, du nødvendigvis behøver at trække din version tilbage igen, for vi ved jo stadig ikke, hvor sandheden ligger - og hvor færgen ligger - om den ligger på havsens bund.
Else Klit Kristensen skriver jo netop, at den kan være sunket efter, hun forlod stedet.
Tak for Sundsøre-siden i øvrigt, det er dejligt at så specielt et lille stykke jernbanehistorie nu er blevet ophøjet og gemt for eftertiden.
Og at færgen også er det, for det er jo ikke kun et stykke færgehistorie, netop fordi den var den eneste privatbaneejede færge i Danmark.
Jeg kan i øvrigt anbefale bogen om Hvalpsundbanen, navnlig på grund af informationerne. Illustrationsmæsigt savner den desværre noget, for dels er billedmaterialet relativt beskedent sammenholdt med, hvad vi ellers er blevet vænnet til, og dels er f.eks. farvebillederne ikke bare få, men også små. Men måske har de ikke kunnet tåle at blive blæst op.
mvh
Søndenfjords

Hej igen.

Som Du kan se, så er det dog gjort alligevel, men indtil videre gælder det dog kun den sidste del, som er erstattet af en mere "blød" version. Tiden må vise, hvad der kommer frem i sagen. Det er jo netop fordelen ved hjemmesiden: Den "historie" vi får bekræftet, kan vi hurtigt sætte på (igen ???)

Man kan ikke ha´ alt, og man kan ikke vide alt, så "siden" er åben for rettelser, og især tilføjelser (der er allerede nogle flere MARY-fotos at skimte i horisonten).

Erik V. Pedersen.
http://evp.dk/index.php?page=hvalpsund---sundsore-overfarten

PS: . . . og nu får Pakhuset i Sundsøre tilsyneladende af konkurrence af "Logihuset" i Hvalpsund, --et lille lokalt jernbanemuseum på den anden side af Hvalpsund, i Hvalpsund.

http://www.hvalpsund-by.dk/index.php?id=455

"Logihuset" åbnes d. 18. juni 2011.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederSvenska-lok

Jernbanebøger

Danmark set fra en togkupe

Danmark set fra en togkupe. Pris 300 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak