Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Øresundsvej Station (Generelt)

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 29/10 2014, 13:24 (3467 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Interessant pludselig med en "Tivoli"-bane, som det tidligere er blevet benævnt i forbindelse med at jeg foreslog, at den tidligere rangerhestestald i Skælskør kunne være et interessant indslag på museet med fremvisning af rangeringen, men som så hånligt blev afvist med, at det ville blive en "Tivoli"-bane med spor rundt om stationen! Men der foregår jo så mange andre live-indslag på museet i forvejen, så hvorfor ikke.

Hilsen fra Holger i Hedehusene :-) ;-) :-)


-------------------------

Hej Holger.

Man kan ikke følge med i det hele, --så derfor: Var det her i Forum (eller "Historisk" ?), og uden at der behøver at komme navne på, har Du lidt mere om omstændighederne ???

Nu er det vel stadig ret luftige tanker, set med langsigtede briller, så vi ved ikke meget endnu. Opringningen til museet -som jeg nævnte forleden- er foretaget, men foreløbig er jeg dog desværre ikke nået længere end til en automatisk telefonsvarer ! ! !

Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=oresundsvej-station-pa-frilandsmuseet-2014


---------------------------

Nu har jeg så haft den ønskede samtale med museumschef Peter Henningsen, der kunne oplyse, at de nævnte fremtidsprojekter er museets ønsker, omend med de nævnte langsigtede briller. Til gengæld erkendtes det også, at der alene var tale om tanker, uden at der var tænkt nærmere over, hvilke problemer / konsekvenser det måske kunne medføre, som enten skulle løses eller evt. kunne standse projektet.

KSB-vognen blev også nævnt i rækken af spørgsmål, men synes ikke at have noget med dette projekt at gøre.

-------------

Til gengæld oplystes det, at museet pt. er i forhandling med ejeren af den gamle ombyggede St. Magleby station om evt. overtagelse af stationens varehus, der ellers stod for nedrivning.

Varehuset er i en meget misserabel forfatning, så om det kan anvendes helt eller delvist, --måske kun som forlæg for en erstatning med anvendelse af nogle / de bedste dele, må foreløbig komme an på en nærmere undersøgelse.

Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=tommerup---dragor

[image]

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Jernbanebøger

Med tog gennem Europa

Med tog gennem Europa. Pris 180 kr.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak