Togpult til Det gule palæ i Gedser

af Søren Johannessen, 23/1 2017, 18:06 (2653 dage siden) @ cm

Hvis der ikke er tale om en original sportavle for et sikringsanlæg, er det billigste og nemmeste simpelt hen at prøve den nærmeste "hobbysvindler" inden for elektronik ;-) , dvs en elektronik-hobby forhandler, der sælger komponenter mv.
De har altid et større udvalg af trykknapper og kontrollamper til pulte, og de er helt sikkert billigere end de nævnte professionelle leverandører (men selvfølgelig heller ikke af samme kvalitet, men det er nok ikke afgørende, da det vel blot skal være en "rekvisit"), der sandsynligvis heller ikke sælger til private.
Et forslag i Aarhus kunne f eks være Elektronik Lavpris Aps, der har katalog på deres hjemmeside og er lagt an på web-salg, eller Elextra, der har forretninger over hele landet. Men ellers prøv at søge på "De gule sider", hvis ikke du kender en forretning i din hjemby.

Skal det derimod være en original sportavle fra f eks Dansk Signal Industri (DSI A/S), det nuværende Bombardier, er det meget værre. De koster en formue fra ny, og komponenterne fra Banedanmarks nedlagte anlæg genanvendes ofte som reservedele i de eksisterende sikringsanlæg.

Mvh
Søren


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak