Avatar

Togpult til Det gule palæ i Gedser

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 25/1 2017, 20:21 (2650 dage siden) @ Marte

og tog så vejen videre til DSB og Bane Danmark - hvor jeg talte med 'eksperterne' på kryds og tværs af systemet


Hvis jeg husker rigtigt: Guldvang har i sine erindringsbøger skrevet, at han var "konsulent" på i hvert fald "Olsen-Banden i Jylland"; så mon ikke også har har været konsulent på "Olsen-Banden på sporet"?

Hvis han har været konsulent på sidstnævnte film, er det muligt, at der i hans arkiv befinder sig materiale, der kan kaste lys over den nævnte pult?

Guldvangs arkiv befinder sig - som måske bekendt - på Struer Museum. De er flinke på Struer Museum; jeg har været der et par gange for at forske i Guldvangs arkiv. Guldvangs arkiv er lidt svært at tilgå og museets ressourcer er begrænsede.

Jeg vil derfor stærkt opfordre til, at man ved en eventuelt kontakt til museet ikke bare beder dem "om at finde, hvad Guldvang måtte have afleveret om Olsen-Banden på sporet". Forstå mig ret.

Jeg vil foreslå, at man i første omgang skriver til museet og detaljeret forklarer, hvad det er, man leder efter og, hvis museet mener at der måske er noget at komme efter, at man så aftaler et besøg på museet med henblik på selv at gennemgå deres registreringer med henblik på at lokalisere de kasser, som måske kan indeholde, hvad man leder efter.

Jeg har kigget mine egne notater fra Guldvangs arkiv igennem og kan ikke umiddelbart finde noget om Olsen-Banden. Men det betyder nødvendigvis ikke, at der ikke er noget at finde i Guldvangs arkiv. Der kan være sket meget, siden jeg sidst var i Struer.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen
På vej med en bog i 2019 om 150 år for Støvring station - og strækningen Randers-Aalborg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak