Avatar

Togpult til Det gule palæ i Gedser, hvad med Nordisk Film?

af Morten Flindt Larsen, København K, 24/1 2017, 17:26 (2652 dage siden) @ Steffen Dresler

Hej Morten

Det fremgår IKKE af tråden. At du ved det, er jo ikke ensbetydende med at personer, der gerne vil hjælpe i tråden ved dette heller! Jeg dyrker ikke Olsen-Banden lidenskabeligt og forholder mig kun til trådstart.

Så jeg forstår faktisk ikke rigtigt hvad der ønskes nu. NF bør jo have det hele (samarbejdet eller hür) og vide hvad og hvor ting blev købt/fremstillet. Og hvis ikke at folkene bag ved, hvor man skal købe lamper og kontakter, såååååååååååååå.
Men, det er jo min absolut ringe mening:-| .

Absolut ikke sur, men bare lidt forundret nu.

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hej Steff,

Der er generelt meget, som ikke fremgår af trådene her i forrumet, og nej, jeg kan selvfølgelig ikke vide, hvem af personerne i tråden, der gerne vil hjælpe, som kender Marte Holten Nesheim (se trådstart), har googlet hende eller bare har hørt om hende. Som du selv så rigtigt skriver, så fremgår det IKKE af tråden. Men hun lader da til at være en sød dame, som man gerne vil hjælpe.

Jeg dyrker skam heller ikke Olsen Banden lidenskabeligt, men jeg tolkede nu alligevel umiddelbart Martes smilende henvendelse som, at hun - uanset tilhørsforholdet - nok havde spurgt hos NF allerede, inden hun henvendte sig til supernørderne her. Det er nu engang ikke landets mest kendte internetforum, så jeg mente jo nok, at det var logik i harehøjde, at hun havde spurgt hos NF først. Men det er det jo så ikke, kan jeg forstå.

Jeg ved ikke, hvorfor NF "bør have det hele", det er trods alt mere 40 år siden, at filmen blev lavet. Erik Balling og Henning Bahs og sikkert mange andre af folkene "bag ved" fra den tid er døde og borte, og selv NF rydder vel op i deres magasiner af og til. Jeg er enig med dig i, at DSB "bør have det hele", når det drejer sig om gamle ting og sager, men der gælder nu engang andre forhold i en privat filmproduktionsvirksomhed som NF, der ikke har resurser til at drive magasiner med historiske genstande i samme udstrækning som f.eks. Nationalmuseet.

Det mest oplagte sted at finde de nødvendige rekvisitter mener jeg stadig er Banedanmarks signalprojekt - eller måske en af de mange entusiastiske samlere, som i årenes løb har bjerget kasserede ting og sager af jernbaneæt og som gerne vil riste sig selv en minderune i Det gule Palæ i Gedser, inden den pågældende selv går bort og familien kører "det gamle lort" på forbrændingen.

Sådan er der så meget.....


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak