Udkast til K20 (Generelt)

af andersj @, Aalborg, tirsdag 13. august, 2019, 15:49 (523 dage siden) @ kme

Ingen direkte forbindelse Aarhus - Flensburg/Hamburg Hbf og omvendt!!! Det er en ommer!!!

Var det ikke smartere at køre Aalborg-Hamburg? Aalborg og Randers er jo jævnt store byer med kunder :-) og det vil ikke genere aarhusianerne at toget er startet tidligere.

Jo. I K16 kørte hvert andet IC-tog Aalborg-Flensburg-(Hamburg) og hvert andet Aalborg-København. Tyskland togene fik så et togsæt på i Aarhus der kørte mod København. Det var også grunden til at IC-togene fik flyttet endestation fra Lindholm til Aalborg fordi de ikke kunne forsyne IC3 i Flensburg og Hamburg.

Men paskontrollen der kort efter blev indført i Padborg gjorde at man ikke længere kunne nå op og ramme IC toget i Fredericia, og derfor blev det ændret til det nuværende system i K17. Det ses også ved at Hamburg IC togene kører tre minutter bagved Aalborg IC toget mellem Fredericia og Aarhus.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB R946
Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen