Bombardiers jernbaneaktiviteter solgt til Alstom (Jernbanen i dag)

af esni, Frederikssund, mandag 17. februar, 2020, 22:22 (48 dage siden) @ Lasse Toylsbjerg-Petersen

.
Hmmm, en dyr måde for Alstom at få fingre i et batteritog, efter deres fejlskud med brint. :-)
Men måske Bpmbardier også kan hjælpe dem med at få deres signalsystem afdeling til at levere. Det har jo som bekendt knebet en del.

Alt i alt, nok godt for begge firmaer i det lange løb.

Men til Lasse. Du kan glæde dig til store oplevelser med fransk overordnet ledelse. Jeg arbejde i nogle år for en anden stor fransk koncern, og det var en oplevelse. Overraskelse på overraskelse over de beslutninger der blev truffet i Paris, langt væk fra, og uden viden om hvor og hvordan tingene blev udført. Meget lig den måde Banedanmark ret indgående har beskrevet ledelsen af Alstom.


Alstom har vundet en kontrakt på batteritog til Tyskland, og Bombardier har fortalt om ideer til hydrogentog på en messe i forrige uge, så mon ikke begge teknikker fortsætter. Der skal i al fald bruges masser af tog fremover.

...og jeg har haft chefer fra mange lande (også Frankrig) gennem årene - og jeg har endda overlevet 18 år i DSB/Banedanmark - der er intet, der kan overraske længere :-)

/Lasse

Jeg håber at du bevarer dit gode humør og din let ironiske distance til virkeligheden
Jeg håber også at du stadig vil berige dette forum med din viden og indsigt

--
Eskild


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen