Prøvetog EB i Tinglev (Generelt)

af Frank Poulsen @, tirsdag 01. december, 2020, 20:40 (156 dage siden) @ mikedk2100

Så mangler der bare to spor:
https://www.tvsyd.dk/aabenraa/politikere-har-staaet-26-aar-paa-perronen

Mvh vestjyden


Det der med “den store infrastrukturplan, som bliver hans hovedopgave i 2020”, altså transportministerens hovedopgave i år, er da vist endnu en plan, der er skredet.

Men det kender vi jo fra jernbanen :-D

Denne infrastrukturplan er dog ikke kun jernbanen, men også alle mulige vejprojekter (og jeg ved ikke om andre emner, som kloakering og andre typer af infrastruktur er med i dette). Men grundlæggende er jeg enig. Op til valget fremlagde blå blok en storstilet infrastrukturplan, rød blok sagde de ville fremlægge deres egen. Formentlig med mere bane, end blå bloks forslag tænker jeg. Men jeg finder det enormt skuffende at der er gået nu 1½ år i denne regering uden der hverken er besluttet det ene eller andet eller tredje. Intet er der sket i det ministerium. Man havde næsten håbet på ny minister i minirokaden, det går jo tit udover transportministre, og at det kunne betyde lidt, men der henvises bare hele tiden til den store infrastrukturplan... Gad vide hvor længe de kan blive ved med det.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen