Flypersonale kontra jernbanepersonale (Generelt)

af andersj @, Aalborg, onsdag 27. januar, 2021, 12:24 (143 dage siden) @ bl

Hvad flybesætningerne angår, er de der primært for sikkerhedens skyld. I tilfælde af en nødsituation er det vigtigt, at kabinepersonalet tydeligt udskiller sig fra passagererne, så der ikke er tvivl om, hvis anvisninger, man ubetinget skal følge. Det dur altså ikke, at kabinen klæder sig afslappet som passagererne. At de så også serverer mad og drikke er en sekundær funktion.

Og hvis men så piloterne gå ombord i rullekravesweaters og cowboybukser, ville det sikkert rokke ved tiltroen til deres professionalisme.....

I Tyskland vil DB ikke betale løn for den tid der bruges til omklædning for lokomotivførerne, hvilket betyder at det er frivilligt for dem om de vil bære uniform - de får den naturligvis stillet til rådighed. Men jeg er enig i at det virker uprofessionelt når en civilklædt person indtager førerrummet og det eneste identificerbare er DB-logoet på rygsækken.

Hos DB er de også igang med en historisk stor udrulning af nyt Unternehmensbekleidung med større fokus på komfort også. Der er en meget bred palette (80 forskellige genstande) af både formelt og mindre formelt tøj der kan bruges, men der er nok stadig nogle minimumskrav i de forskellige produkter. Jeg tror ikke det er velset at bruge poloen i fjerntogene.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen