Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Nu begynder nattogene endelig (Generelt)

af mikkelhansen, Lunderskov, 22/6 2021, 08:51 (1095 dage siden) @ mikedk2100

Modsat de to, der lever i deres egen lukkede verden og absolut skal kværulere,

Tak for komplimenten, både til dig og 1993matias. Det var pæne ord.
Det er vel som sådan meget godt at der kommer "rigtige" nattog tilbage i Danmark (gåseøjnene er tilføjet fra min fluekneppende, kværulantiske, lukkede verden), men vi må da så håbe at alle københavnerne vil gøre brug af det eneste danske stop i Høje-Taastrup.
Al ny trafik på jernbanen er altid godt, jeg arbejder selv i branchen, men at Politiken ligefrem kan have tre artikler bare fra de sidste par dage om "nattogets fænomenale retur til Danmark" er måske at tærske lidt rigeligt langhalm på emnet - der er ét stop i Danmark, og det er selvfølgelig i København. Hverken Odense, Kolding eller en anden by vest for Storebælt får fornøjelsen af det "revolutionerende" nattog.
Men det er da en start. Og så tror jeg jeg foretager en strategisk tilbagetrækning fra diskussionen, som tydeligvis har en helt klar agenda. Skulle der komme et relevant indlæg vender jeg måske tilbage, men det der gider jeg ikke høre på.

--
Hilsen
Mikkel


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak