Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

RT LJ M36 + LJ Ss1 sneslynge tester i Nakskov (Jernbanen i dag)

af Steff, 18/10 2011, 22:51 (4576 dage siden) @ ljbanen

Kære Jan!

Velkommen i klubben. Det er sørgeligt at skulle modtage annonyme mails, især med et negativt indhold og yderligere, hvis tonen i mailen er negativ eller direkte truende. Det kan og skal man selvfølgelig ikke acceptere, selvfølgelig alt afhængig af indholdet.
Men du skal IKKE lade dig slå ud, SELVOM DET KAN VÆRE SVÆRT.
Når man skriver offentligt er det en risiko man må være klar over findes, måske ikke acceptere, men den er der.
Der findes personer - desværre både her på forum og også på søsterforum - der åbenbart ikke laver andet end at kommentere andres gøren og laden og støtte op om negativiteter. Og så bibringer de ikke til en løsning eller med noget konstruktivt. Kun fremhæver det negative. Og selvom emnet er et andet, skal de lige have en negativ bemærkning ind om en person eller hvad det nu er. Men som faderen i børnebogen "Børnene i Bjørnegade" siger; "det summer op".
Mærk dig navnene, lad være med at åbne meddelelser på forum skrevet af dem, overse dem, de er ikke andet værd. Og HELDIGVIS er 99,9 procent her på forum af en anden kaliber.
Så, som Tomme også skrev, bliv ved med at bringe dine billeder. Hvis man ikke ønsker at se dem, kan man jo lade være. Vi er ikke alle ens og har forskellige indgangsvinkler til at dyrke vores hobby. Jeg på min måde, du på din, men begge rigtige for os.
Fortsat god aften til dig:-) .

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
ContecRail

Jernbanebøger

På Sporet af 2018

På Sporet af 2018. Pris 240 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak