Avatar

Isbådsstationen på Knudshoved - "Dagligstuen"

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 3/3 2014, 09:53 (3727 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen
redigeret af Thomas Boberg Nielsen, 3/3 2014, 10:09

Jeg har desværre ingen billeder fra lokalet, som jeg i øvrigt mener blev benævnt "Dagligstuen". Jeg mener også, at der eksisterede en fire siders velkomstbrochure (A4, DSB design rød-sort-hvid med sort-hvide billeder), som blev sendt ud til kursisterne sammen med kursusindkaldelsen og mon ikke jeg har et eksemplar af den på mit fjernarkiv, som jeg desværre først frekventerer om 12 dage. Men om der er et billede fra "Dagligstuen" deri, ved jeg faktisk ikke. Men jeg vil kigge efter

Kære Erik

Jeg kan på din fine hjemmeside se, at en kollega er kommet mig i forkøbet og har fundet den nævnte 4-siders brochure. Dén er det også lykkedes mig at finde frem til - men "for sent".

Til gengæld kan jeg bidrage med den brochure, der (vistnok) afløste 4-siders brochuren, der var fra september 1986. Den nye brochure er på kun to sider og bærer ingen dato. Og den har heller ikke noget billede fra "dagligstuen". Men du er velkommen til at vise den på din hjemmeside for at gøre brochuresamlingen komplet.

Klik på billederne for højere opløsning

Bedste hilsner

Thomas

[image]

[image]
Velkomstbrochure DSB kursuscenter Knudshoved. År: ? Klik på billederne for højere opløsning. Arkiv: Thomas Boberg Nielsen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak