Varde Vest remise ( + endnu et foto - 1972).

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 21/5 2014, 10:13 (3631 dage siden) @ Steffen Vester
redigeret af Erik V. Pedersen, 21/5 2014, 10:33

Hej i forumet. :-)
Er der nogen her inde i forummet af stor jernbanehistorisk viden, som kan fortælle noget om Varde Vest's besynderlige remise - dens historie og ombygninger - og supplere med fotos? Jeg har pløjet mig igennem stort set alt, jeg kunne finde i bøger og på hjemmesider. :-(
[image]

(...)

V/H, Steffen Vester

---------------------------

Hej Steffen.

Desværre - Du har -måske- allerede set det enlige foto jeg har på min "side" http://evp.dk/index.php?page=vnnj---stationer af remisen.

Det/der er ikke meget at gøre godt med, --men det er samtidig for at gøre opmærksom på, at dit opråb er set - men "der er -desværre- ikke mere at komme efter". Een dag på VGJ og VNJ er ikke lang tid, --men det hele skulle nås.

[image]
VNJ. Remisen. Varde_Vest. -- 18. marts 1972.

Til gengæld må der da være en masse fotos i skrivebordsskufferne ude i de små hjem ! ! !

Det er skrevet før, men hvorfor er der -trods alt- kun så få, der sender noget ind ??? Er det virkelig -som jeg ofte får indtryk af- nogle fortæller det selv: De ligger henne i skuffen, --der er ikke skrevet bag på, og "folk" aner ikke, hvad det er (har glemt datoer og er måske ikke sikker på stederne). Så er det nemmere blot at overlade det til de andre. Den dag "arvingerne" overtager skuffen, er processen ofte kort: Ud med det gamle l....".

Held og lykke ! ! ! -- Husk: Signalposten.

Erik V. Pedersen,
http://evp.dk/index.php?page=vnnj---rullende-materiel-2

[image]

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak